MAGISK TEAMBUILDING

Magisk Teambuilding er en sjov og anderledes aktivitet, der bringer alle nærmere sammen på en morsom og uhøjtidelig måde. Velegnet som en ny, anderledes og morsom aktivitet til personaledagen, kursusdagen eller sommerfesten..

TRYLLEWORKSHOP

Vil du gerne lære at trylle og stifte bekendtskab med magiens verden? I workshoppen vil du lære at trylle med reb, kort, mønter m.v. Og naturligvis får du alle de nødvendige rekvisitter med dig hjem, så du kan underholde familie og venner med dine nye færdigheder..

WORKSHOP FOR VOKSNE

Det er sjovt at lære at trylle – også for voksne! Hjernen udvikler sig ved at beskæftige sig med noget helt andet end det man arbejder med til daglig. Derfor er en trylleworkshop en oplagt mulighed for at træne hjernen på en sjov måde.

SOLOUNDERVISNING

Du kan få soloundervisning uanset om du er begynder eller øvet. Undervisningen tager direkte udgangspunkt i din kunnen og bygger videre på dine magiske færdigheder. Personlig undervisning er din genvej til hurtige magiske fremskridt..

SÆRLIGE WORKSHOPS

Trylleakademiet tilbyder workshops omhandlende særlige emner såsom korttrylleri, mønttrylleri, børnetrylleri m.v. samt inden for beslægtede kunstarter såsom ballondyr, håndklædefoldning og origami. .

SPECIELLE GRUPPER

Trylleakademiet tilbyder workshops for særlige grupper. Barpersonalet lærer nogle seje tricks, de kan vise gæsterne, sælgerne lærer et par sjove numre, de kan vise kunderne, guiderne lærer et par tricks, de kan have med i bagagen og bedsteforældrene lærer at fortrylle børnebørnene..

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

I foredraget ”Fra drøm til virkelighed” fortæller Henrik historien om, hvordan han allerede som barn vidste, at han ville være tryllekunstner og hvordan han gik målrettet efter at opfylde sin drøm.

Det er en historie, der kan tjene som motivation for andre, der lige som Henrik har en drøm om at beskæftige sig med noget utraditionelt.