kom godt i gang

Her kan du se, hvilke lær-at-trylle-DVDer Trylleakademiet tilbyder.

Med en DVD fra Trylleakademiet er du godt i gang med at lære at trylle. Du kan sidde hjemme i din egen stue og se hvordan numrene udføres og herefter øve dig på numrene selv. Det bedste er at undervisningen foregår, når du har lyst og i dit helt eget tempo.

Trylleakademiet garanterer dig mange gode timer i selskab med nedenstående DVDer.

For slet ikke at tale om alle de sjove timer, du vil have, når du viser numrene for din familie og venner.

Med korttrickene fra ”KortTrix.dk” vil du altid være i stand til at trylle, hvis bare du har et spil kort eller kan låne et spil kort. Alle korttrickene er nogle, jeg selv har brugt og stadig bruger og er lige en tand bedre end de sædvanlige korttricks, folk uden tryllebaggrund normalt viser. Når du mestrer de 17 korttricks på DVDen har du faktisk en form for ”grunduddannelse” i korttrylleri og du vil være klar til at lære de mere avancerede tricks.

DVDen ”Trylleakademiet.dk, lektion 1-5” er 5 grundlektioner i trylleri. Samtidig med at du lærer en masse tricks får du masser af ideer til præsentationen af numrene og masser af andre tips til din optræden. Du lærer også lidt om trylleriets virkemidler, så du bliver klar over, hvorfor det virker.

Numrene kræver lidt øvelse, men kan udføres af de fleste, der kender hemmeligheden. Når du mestrer trickene fra de 5 lektioner er du rigtigt godt i gang med at lære at trylle og forhåbentligt har du også oplevet, hvor sjovt det er at lave numrene for din familie og venner,